Eten uit eigen tuin

Gegrilde asperges in een tuinkruiden-gremolata.

Uit onze moestuin oogsten we groene asperges. Ze hebben een groot voordeel:ze hoeven niet geschild te worden. Wij grillen de asperges in olijfolie en mengen ze daarna in een gremolata van tuinkruiden (thijm, rozemarijn, bieslook en peterselie) knoflook en olijfolie.

Het erf faciliteert de dialoog

Pinkstermaandagochtend gaat de telefoon. Een mevrouw vraagt of ik in de middag aanwezig ben. Ze wil graag even overleggen over een zomerbijeenkomst voor een groepje mensen. Rond half 4 stappen twee dames het erf op.

Duurzaamheid beleefbaar maken

De CDA fractie van Rijssen-Holten wil tijdens haar jaarlijkse fractie-uitje op een smakelijke en luchtige manier nadenken over duurzaamheid. Wij ontwikkelen voor deze bijeenkomst een nieuw programma over duurzaamheid en eten. Dit bezoek geeft ons de kans om het nieuwe concept ‘Koken op de boerderij’ uit te proberen. Het resultaat wordt gelukkig heel positief ontvangen.

 

Vergaderen, ‘echte heisessies’ en ambachtelijke workshops: de omgeving draagt bij aan werkelijk ontmoeten en dialoog

In maart is het team Newsroom Support van Ericsson hier om het afscheid van collega Jos te vieren.

Video beelden geboorte lammetjes

Ria was getuige van de geboorte van de lammetjes van Flora en Jaapje en heeft indrukwekkende beelden gemaakt met de videocamera.

Drie biggen

Achter de kapschuur heben we een mooie plek gemaakt voor de drie varkentjes, met een inloop naar een verblijf in de kapschuur. Maandag ochtend opgehaald en direct beginnen ze met het wroeten in de grond.

Referenties

Dick de Groot - FutureValue Management

Mooie locatie voor inspiratie, reflectie en zingeving.

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden.

 

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op