Trainingslocatie

Kleinschalige trainingslocatie in Laren (Gld.), in het noordelijke stuk van de Achterhoek, op de rand met Twente. Deze unieke landelijke locatie, 8 minuten van de A1, tussen Deventer en Almelo, is te huur voor heisessies, vergaderingen, teamsessies, training en coaching.

Trainingslocatie reserveringsaanvraag

We willen graag met andere trainers, opleiders, coaches en procesbegeleiders onze ervaring delen dat een inspirerende omgeving een proces én de resultaten positief beïnvloedt.

Erve Vennekotte biedt een mooie sfeervolle en veilige ontmoetingsruimte voor bijeenkomsten op een 3 hectare groot levendig erf. Genoeg rust en ruimte om stil te staan en om in beweging te komen.

De sfeer op het erf

Ruimte, wisselwerking tussen binnen en buiten, letterlijk en figuurlijk, is ons uitgangspunt. Tijd en ruimte ervaren als voorwaarden voor creativiteit en dwarsdenken, andere oplossingen en nieuwe verbindingen maken.

Diversiteit is zichtbaar op het erf

Alle plekken op het erf zijn te gebruiken als werk- en ontmoetingsplekken. In de mooie, duurzaam verbouwde deel met alle technische faciliteiten is het goed vergaderen.

In de schapenschuur, met de geur van stro en hooi, is het een intieme sfeer. De voormalige koeienstal is ingericht voor grote bouwprojecten en als loopstal voor de paarden. Overal op het erf zijn zitjes: in de moestuin, in de kapschuur en op plekken met uitzicht op schapen, paarden, varkens en de omgeving.

Informatie en prijzen

Het unieke is dat er steeds maar een groep of het erf aanwezig is. Het hele erf, met een diversiteit aan plekjes, mag gebruikt worden. Het erf is bij uitstek geschikt voor groepen tot 20 mensen.

Per dagdeel: 25 Euro (ex BTW) per persoon, voor een groep van 10 personen.
2 dagdelen inclusief lunch: 52,50 Euro (ex BTW) per persoon voor een groep van 10 personen.
2 dagdelen inclusief lunch en diner: 77,50 Euro (ex BTW) per persoon voor een groep van 10 personen.

We maken graag samen met u een wensenlijst en een passende offerte.

Overnachtingen

In samenwerking met lokale ondernemers zorgen wij voor een passende overnachting.

Prijs/investering

Omdat we een diversiteit van diensten aanbieden is het prettig om voor u een passende offerte te maken.

We begrijpen dat u graag een beeld wilt van de kosten van de huur van Erve Vennekotte. Het ruime erf bestaat uit de duurzaam verbouwde deel met eigen keuken, een kapschuur met overdekte zitjes, een werkplaats, een schapenstal met strobalen om op te zitten, een groot erf, grasvelden, weilanden en tuinen met zitplekken.

Voor een hele dag (twee dagdelen op basis van zelfvoorziening) vragen wij € 400, - (ex. btw) voor een groep van ongeveer 12-15 mensen. Dit is inclusief wifi, beamer, flip-over, koffie, koek, thee, water en vers fruit.

Catering

Het is mogelijk om zelf voor de catering te zorgen. U kunt het ook door ons laten verzorgen. We bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Voor een uitgebreide boerenlunch wordt € 12,50 p.p. in rekening gebracht.

Vennekotter knipkaart

Bent u van plan om regelmatig van de Erve Vennekotte gebruik te maken, vraag dan naar de voordelen van de Vennekotter knipkaart. Bij 5 of meer boekingen per jaar krijgt u 10% korting.

Trainingslocatie reserveringsaanvraag

Referenties

Teamdag Bestuurskantoor van de Stichting Vrijeschool Noord en Oost-Nederland

Met de collega’s van het Bestuurskantoor van de Stichting Vrijeschool Noord en Oost-Nederland hebben wij een gezellige en nuttige teammiddag gehad bij Vennekotte in Laren.

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden.

 

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op