Pluktuin

Pluktuin

Als tuinman en tuintherapeut houdt Ria van tuinieren, bloemen en creatief componeren. De tuin ziet ze als een totale compositie met een grote diversiteit aan vaste planten, eenjarigen, dahlia’s en grassen. Her en der worden bloemen geplukt en gerangschikt tot natuurlijke boeketten die het seizoen weerspiegelen.

Omdat er zoveel vraag is naar natuurlijke en gifvrije bloemen en boeketten, hebben we sinds 2020, als experiment, een pluktuin. waar liefhebbers van natuurlijke boeketten op zaterdagochtend van 10-12 uur zelf een boeket kunnen samenstellen.

Ria is aanwezig om te helpen als hulp nodig is.

Voor een beperkt aantal mensen zijn er bloemabonnementen beschikbaar waarmee 1 boeket per week, op een willekeurig moment, geplukt kan worden van juni tot eind oktober.

Als er speciale wensen zijn, bijvoorbeeld mooie natuurlijke boeketten voor een feest, neem dan contact op met Ria op 06-28846255.

Ik wil graag een bloemenabonnement

Foto: Gea Laar (www.kijkg.nl)

 

Referenties

Roy Haarman. Student van de CAH Dronten, studierichting Ondernemerschap.

“Ik heb veel aan de training gehad over feedback geven. Ik gaf altijd een ander de schuld waardoor ik een boze reactie terugkreeg. Nu praat ik vanuit mij zelf".

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden.

 

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op