Anne-Marie Terhorst, GroenwerkXL

 Intervisie werkcoaches te laren.

 

Net als voorgaande keren waren wij ervan overtuigd, dat de intervisie voor onze werkcoaches plaats zou moeten vinden op Erve Vennekotte. Dit was wederom een hele geslaagde keuze. Het was een dag met een gouden randje! Wij werden vriendelijk onthaald door Ria, het weer was aangenaam en de stemming was gemoedelijk.

Door onze werkcoaches uit hun werksfeer te halen leerden ze elkaar op een andere, persoonlijke manier kennen. De locatie zorgde ervoor dat iedereen even helemaal loskwam van de dagelijkse werkzaamheden, waardoor er ruimte ontstond om te creëren en te brainstormen met elkaar. Dit zorgde voor rust, nodigde uit om echt met elkaar in gesprek te gaan en versterkte het groepsgevoel. Zelfs nu gaan de gesprekken op de werkvloer er nog over.

Ook de buitenopdracht over leren die verzorgd werd door Ria was leuk en leerzaam en bracht ieder in zijn kracht. Te midden van weilanden en akkers leerden onze werkcoaches elkaar waar ze echt goed in zijn. Alle ruimten en plekken op het erf werden hierbij benut en daagden onze werkcoaches uit om creatief en innovatief te zijn!

De inspirerende omgeving, de heerlijke huisgemaakte lunch en de gastvrijheid maakten het tot een zeer geslaagde intervisie. Wij komen volgend jaar graag weer terug!

Fijne dag en tot volgend jaar!

Anne-Marie Terhorst

GroenwerkXL

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op