Stoofvlees met wijn, thijm, rozemarijn, jeneverbes en laurier

Een heerlijk recept met vlees van ons eigen varken, gestoofd met wijn, jeneverbes en laurier.

 

In de superlekkere (h)eerlijke maaltijd is het vlees van een Vennekotter varken en de groenten van de Mobiele Gaard verwerkt door kok  Marjolijn van Catering Vennebekken. “Ik heb, echt waar, lange tijd niet zo’n lekkere spek gegeten”, vertelde ze bij de proefmaaltijd. Gelukkig. Dan is het varken aan waarde toegenomen.

Je vind hier het recept.

In de superlekkere (h)eerlijke maaltijd is het vlees van een Vennekotter varken en de groenten van de Mobiele Gaard verwerkt door kok Marjolijn van Catering Vennebekken. “Ik heb, echt waar, lange tijd niet zo’n lekkere spek gegeten”, vertelde ze bij de proefmaaltijd. Gelukkig. Dan is het varken aan waarde toegenomen.

Referenties

Peter Griffioen, MBO docent

“Nadenken over mijn eigen functioneren is niet mijn sterkste kant. Toch heb ik tijdens de gesprekken veel over mezelf verteld".

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden.

 

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op