Unieke vergaderlocatie in de regio Rijssen met een landelijke omgeving

Kleinschalig vergaderen in de regio Rijssen in Laren (Gld.), in het noordelijke stuk van de Achterhoek, op de rand met Twente. Deze unieke landelijke locatie, 8 minuten van de A1, tussen Deventer en Almelo, is te huur voor heisessies, vergaderingen, teamsessies, training en coaching.

Vergaderlocatie regio Rijssen reserveringsaanvraag

Erve Vennekotte is een kleinschalige boerderij waarvan ‘de deel’, de plek waar jarenlang de koeien stonden en gemolken werden, duurzaam en met aandacht en visie is verbouwd tot een sfeervolle kleinschalige ontmoetingsruimte die uitnodigt tot reflecteren, leren, bezinnen, dwarsdenken en creatieve oplossingen.

Het is een prettige en authentieke locatie die bijdraagt aan de kwaliteit en het succes (de oogst) van een vergadering of ontmoeting.

vergaderen Erve Vennekotte 500x375px 001vergaderen Erve Vennekotte 02 750x563px

Een levendig en dynamisch erf

Op het erf mag u gebruik maken van alle ruimten en plekken die uitnodigen om met elkaar in overleg te gaan. Dat kan zijn op de strobalen tussen de schapen, bij de warme kachel, achter de schuur op de bank in de zon.

vergaderen Erve Vennekotte 500x375px 003vergaderen Erve Vennekotte 500x375px 037

vergaderen Erve Vennekotte 500x375px 010vergaderen Erve Vennekotte 500x375px 008

Vergaderarrangementen voor groei en ontwikkeling

Het erf is voortdurend in verandering en ontwikkeling, net als mensen en organisaties. U wordt uitgenodigd om mee te doen en concreet de veranderingen vorm te geven en te beleven. Dat kan bijvoorbeeld in een kleine workshop waar u met de tuinman groenten uit de moestuin haalt voor de salade. Of u gaat als vergaderbreak met de wilgentenenvlechter een hek vlechten. Dit geeft een levendige input voor de inhoud en koers van de gesprekken.

Al de aanwezige vergaderfaciliteiten zijn tot uw beschikking.

vergaderlocatie erve vennekotte 009b

  • Beamer met scherm
  • Open WIFI netwerk
  • Geluidsinstallatie
  • Keukentje met afwasmachine en koelkast
  • Houtkachel, inclusief hout
  • Inspirerende bibliotheek
  • Picknicktafels op het erf
  • Gebruik van werkplaats, hooischuur etc.

Voor specifiekere wensen kunt u contact met ons opnemen.

Informatie en prijzen

Het unieke is dat er steeds maar een groep of het erf aanwezig is. Het hele erf, met een diversiteit aan plekjes, mag gebruikt worden. Het erf is bij uitstek geschikt voor groepen tot 20 mensen. We maken graag samen met u een wensenlijst en een passende offerte.

Overnachtingen

In samenwerking met lokale ondernemers zorgen wij voor een passende overnachting.

Prijs/investering

Omdat we een diversiteit van diensten aanbieden is het prettig om voor u een passende offerte te maken.

We begrijpen dat u graag een beeld wilt van de kosten van de huur van Erve Vennekotte. Het ruime erf bestaat uit de duurzaam verbouwde deel met eigen keuken, een kapschuur met overdekte zitjes, een werkplaats, een schapenstal met strobalen om op te zitten, een groot erf, grasvelden, weilanden en tuinen met zitplekken.

Voor een hele dag (twee dagdelen op basis van zelfvoorziening) vragen wij € 400, - (ex. btw) voor een groep van ongeveer 12-15 mensen. Dit is inclusief wifi, beamer, flip-over, koffie, koek, thee, water en vers fruit.

Catering

Het is mogelijk om zelf voor de catering te zorgen. U kunt het ook door ons laten verzorgen. We bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Voor een uitgebreide boerenlunch wordt € 12,50 p.p. in rekening gebracht.

Vennekotter knipkaart

Bent u van plan om regelmatig van de Erve Vennekotte gebruik te maken, vraag dan naar de voordelen van de Vennekotter knipkaart. Bij 5 of meer boekingen per jaar krijgt u 10% korting.

Fotoalbum vergaderlocatie regio Rijssen

Vergaderlocatie regio Rijssen reserveringsaanvraag

Referenties

Henk Nijkamp, Gemeente Dalfsen

De locatie en de uitstraling passen uitstekend bij een onderwerp als duurzaamheid.

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden.

 

Contact maken

Ja, ik wil graag dat iemand van Erve Vennekotte contact met mij opneemt.

Neem contact met mij op